13 Aralık 2011 Salı


Hayatımın en büyük salaklığını yaptığım gün beni 124562157 kere bi numara aramıştı ben de zannediyorum ki bu it arıyor, korkudan açamadım telefonu. Manyak mısın kızım sen, sapık mısın bırak la peşimi diyecek diye :( Ama en azından aramış diye de mutlu oluyorum saf saf..........
Sonra numaraya mesaj attım kimsiniz diye. kimmiş? TEYZEM. HAY AMK BEN SENİN. ALLAHIN TOKATI YOK İŞTE KOSLA. AL SANA ÖNEMSEMİŞ AL. SİKİNE TAKMAMIŞ SENİ. olum ben nasıl aşığım nasıl aşığım kapılara dayanacak kadar herif sikine takmıyor :( Zavallısın kızım kosla, mal mısın kızım kosla, gerzek kosla diye kendime hakaretler savurarak bir yandan da tabiiiiki ağlayarak kadere isyan ediyorum.
Ben bu saçma salak davranışları sergilerken beyimiz bir ortak arkadaşımızı arayıp "kosla bize gelmiş sanırım" demiş. SANIRIM. eve başka kimler geldiyse hangisi olduğunu kestiremiyor adama bak.. Neyse çocuk da kıvırmış, yok o değildir saçmalama falan diye, benimki de olum sanki başkası biliyor evi tarzı laflar etmiş. HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE. BAŞKASI BİLMİYOMUŞ :) Ben bu gazla sanki berlin duvarını ben yıkmışım, sanki ülkeye cumhuriyet getirmişim, sanki oskara 124521521 daldan aday olup 4512571 daldan ödül kazanmışım havasıyla dolanırken birden kafama dank etti. Terkedildin sen be kızım. Çocuğun sapığı oldun yetmedi rezil oldun gururun yok ki senin, neye sevindin gülüm sen?
Yani neymiş? aşık oldum diye salak salak hareketler yapılmazmış. Çünkü terkedip giden taraf sikine takmıyor hiçbir hareketinizi. Savcılığa sapık diye şikayet etse haklı çocuk. Ki şikayet etse ilk davasını kazanmış olur, sayemde staj falan uğraşmasına gerek kalmaz hatta ve hatta diploma almadan direk afferin süper amına kodun kızın dört sene erken veriyoruz diplomanı derler, bi de yanına kâr kalır. Bu cümleyi nasıl kurdum inanın ki ben de bilmiyorum. Demem o ki şu aşk çok lanet bir şey, yukarı bakıp "subhanallah ibretlik bir paylaşım" diye haykırasım gelmiyor değil.

2 yorum:

  1. hımmm başa dönmeli hikayeni baştan okumalıyım sonra engin ve eşsiz zekamla olayları anlamalıyım sonra yorumlarıma başlarım :)

    şimdilik diyeceğim şu ki ; ayrılıkta sevdaya dahil .

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. siz kızlar hak ediyorsunuz

    YanıtlaSil