28 Şubat 2012 Salı

unutulmak, unutmak, unut, unut onu gönüüüül unut onu sevmeeeee

Her şey bittikten sonra sadece unutulmayı yediremez insan. Kantinde istediğim tostu unutan ali abi için bile üzülen ben, unutan insana karşı ne hissetmeliyim? sevgi, aşk, saygı bunlar faso fiso artık ya dostluksa unutulan? Yolda beslediğin köpek bile seni unutmazken, fedakarlıkları nasıl unutur insan? Beyin denen şey çok ilginç, unutulmaya sövüp aynı anda unuttuklarımız var. Hayatta yapmam dediğimiz halde yaptığımız, saçmalama deyip saçmaladığımız, kararlar verip caydığımız, sevip bıktığımız ya da sevip küçük düştüğümüz, isyan edip boyun eğdiğimiz, türev integral çözüp hayatın anlamını çözemediğimiz beynimiz. Unutması gereken ama unutamayan, unutamayınca da unutanlara sayıp söven de yine beynimiz. Oysa kendisi unutabilse "ne? dünya mı yanmış ahaha siktir et hamuğagoyim" diyebilse, ah bi diyebilse kimseye bulaşmayacak ama. Beyin sana söylüyorum kızım sen anla. Ben en iyisi ceviz yiyeyim hem hafızaya yararlı hem beyin şeklinde. evet test çözmekten sıyırdım :(

12 Şubat 2012 Pazar

.

kalbi kırılmış bir kadın öncelikle ağlar. yalnızlığına sığınır bir süre, saklanır. sonra saçak altları dar gelir ve sığınacak bir liman arar. deniz durulmuştur durulmasına da kalbi hala kırıktır. oltasını denize atar bir gün. bir balık yakalar, küçük bir balık. yeniden denize atmaya karar verir. iğneyi ağzından çıkarırken boynunu kırar balığın. balığı denize atar, bir başka balığa yem olarak.
kalbi hala kırık kadının. balık da sevmez o aslında. ne işi var denizde? koskoca denizde kaybolmuş kadın. kalbi kırık, oltası kırık belki de kafadan kırık. balık, deniz,kadın... S.

5 Şubat 2012 Pazar

(_8(|)


karanlıkta gözlerim kapalı Yann Tiersen- La plage çalıyor ve huzurluyum. yalnızlık bazen iyidir. bazen.


1 Şubat 2012 Çarşamba

seni unuttum.
şimdilerde ne aşık oluyorum.
ne de bana aşık olan birileri var şu hayatta.
arada bir hoşlanır gibi oluyorum.
çok geçmeden geçiyor o da.
seni unuttum.
kimisi kendine aşık sanıyor beni.
kimisi en vazgeçilmez sanıyor kendini.
ne kimse biliyor yıkılmış köprülerimi.
ne de bi şekilde yaktığım gemileri.
seni unuttum.
herkesi unuttugum gibi.
o zamanlar hiç yokmuş gibi.
tek basıma gittigim barlar sokagi kaldi bâki.
unutacaktım, unuttum illâki.

yılımız kutlu olsun.