26 Şubat 2011 Cumartesi

?


-her saniye yanında olmak istiyorum..
+ya bıkarsan benden?
-mutluluktan bıkar mı insan?
+...

24 Şubat 2011 Perşembe

napıyorum?


"Ne garip değil mi; birine ondan vazgeçemeyeceğinizi gösterirseniz, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz.." Freud
Eğer bu söz doğruysa sıçtım a dostlar.. Çünkü ben onsuz yapamıyorum. Bir gün görmeyince deliriyorum. Bir dakikada özlüyorum. Bir saniye olsun ondan gözlerimi ayıramıyorum. Evet sanırım ben aşkieeeem önce sen kapat hastalığına yakalandım. Bi o salaklığı yapmadığım kaldı çünkü. Yağmurun altında bir saat yürüdük. nasıl bir gerizekalılıktır bu diyemiyorum bile. Peki benim salaklığım? Biteceğini bile bile bu kadar kaptırmam, sonsuzmuş gibi sarılmam.. Ama ilk defa birine böyle güvenmem. Karşılıksız güvenmem.. Hiçbir şey yapmamasına rağmen güvenmem..

12 Şubat 2011 Cumartesi

..

"böyle künefe gibi hani onu yersin de diğer tüm tatlılar sana acı gelir tadı damağında kalır şapşal bi mutluluk verir insana.." dedi dedi

11 Şubat 2011 Cuma

anne ben ölüyoruuuuğm

ilk öpüşmemiz.. o kadar sevimli o kadar iyi gözüküyor ki o da diğerleri gibi diye düşünürken bile bulamıyorum kendimi. her şeye bir şirinlik. nasıl yapıyor bilmiyorum ama beni milim milim ele geçiyor. beni abi ya beni beni koslasını!! ben ki her ilişkimin ardından tek bir gözyaşı dökmemiş tüm yaşanılanları delete tadında silmiş kız.. nasıl yapıyor? nasıl..

2 Şubat 2011 Çarşamba

geri dönüş

milim milim ilerleyerek belki hatalarımı görerek devam edicem yoluma